Pentru oricare etapa a unei constructii, fie rezidentiala, fie industriala, partea de hidroizolatii trebuie tratata cu maxima responsabilitate, pornind de la fundatie, subsol si acoperis. In acest sens va punem la dispozitie o echipa bine pregatita in acestdomeniu, specialisti care va pot oferi cele mai bune solutii.

Ne ocupam in special de hidroizolatia constructiilor noi si reabilitarea constructiilor vechi a caror suprafete sunt vulnerabile in fata infiltratiilor, in aceasta idee ne deplasam la orice invitatie pe care dvs. o solicitati si avem satisfactie atunci cand cauzele pagubelor produse de apa sunt eliminate.
Nu executam lucrari de hidroizolatii care dupa 2-3 ani sa necesite service. Toate lucrarile sunt atent verificate la receptie, se ia in calcul eliminarea oricarei surse cu potential de infiltratie, se prezinta indicatii privind modul de utilizare, exploatare, protejare si intretinere a hidroizolatiei.

Lucrările ieftine, fără preamulte cunoștințe nu sunt durabile.
Înpeste 80% din cazuri, materialele ieftine folosite, dar și lucrările făcute doar pentru a fi realizate nu vor rezista decât câțiva ani, după care problemele inițiale cu care te-ai confruntat urmează să reapară.

Rolul hidroizolatiilor este de a protejaconstructia împotriva actiunii apelor de oricefel (lichid, vapori), ca si împotriva infiltrarii acestora (din exterior spre interior sau din interior spre exterior), apa fiind un important agent agresiv, cu efecte negative majore asupra peretilor sau elementelor de constructie care vin în contact cu ea:
-Coroziunea armaturilor si a pieselor metalice înglobate în beton, ducând la reducerea pâna la pierderea caracteristicilor mecanice ale elementului atacat

-Degradari datorita ciclurilor de înghet-dezghet
-Modificari ale caracteristicilor fizico-mecanice ale materialelor
-Reducerea capacitatii de izolaretermica
-Igrasie
-Mucegai

Specialiștii în hidroizolații vă ofera cele mai bune soluții. În plus, vor oferi și garanția lucrării, astfel toată investiția făcută va avea siguranța rezistenței vreme mai lungă.

Costurile hidroizolație iterasei blocului nu sunt foarte mari. De regulă, acestea depind de materialele folosite, dar și de opțiunilea pentru construcție.